Voetverzorging

Voeten worden behoorlijk belast en hebben heel wat te verduren, ze leggen in ons leven heel wat kilometers af. Toch worden ze helaas vaak vergeten.

Hierdoor ontstaan dan ook klachten die pijn kunnen veroorzaken. Regelmatig een pedicure behandeling ondergaan is dan ook geen overbodige luxe. Mooie verzorgde en vooral pijnloze voeten is dan het resultaat.

Total Beauty werkt met een pedicuremotor met nattechniek, zodat de behandelingen vrijwel pijnloos zijn omdat de huid wordt gekoeld.

Basis Pedicure Behandeling € 24,50

Anamnese van de voeten, desinfecteren voeten, knippen van de teennagels, verwijderen van overtollig eelt, behandelen van evt. likdoorns en /of kloven, behandelen van evt. schimmelnagels (kalknagels), behandelen van evt. ingroeiende nagels, verzorgen van de nagelomgeving, afsluiten met een verzorgende voetencrème.

Relax Pedicure Behandeling € 29,50

Basisbehandeling met een uitgebreide voetmassage (15 min).

Gelpolish € 19,50

Gelpolish is een sterke, transparante, elastische gel, dat zeer dun op de natuurlijke teennagels aangebracht kan worden. De lak blijft langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigd meteen de natuurlijke nagel.

Keuze uit verschillende kleuren. Ideaal voor de vakantie!

Medisch pedicure

De medisch pedicure is breed opgeleid. Zij kan alle risicovoeten behandelen, deze kunnen onder andere ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Daarbij heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken.

Daarmee vergroot zij de behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek.

De medisch pedicure werkt volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

Veel zorgverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk de pedicure behandelingen DV/RV uit het basis of aanvullende pakket.

Diabetische Voetverzorging € 28,50

Reumatische Voetverzorging € 28,50

Ter voorkoming van ingroei en correctie van de nagels

Veel mensen krijgen last van de nagels door (dreigende) ingroei. Deze klachten zijn vaak erg pijnlijk en kunnen uw flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden.

De klachten ontstaan meestal door verkeerde vorm van uw nagel. Dit kan worden behandeld door een beugel op uw nagel te plaatsen. Deze beugel zorgt ervoor dat uw nagel langzaam (pijnloos) in de goede vorm wordt getrokken, om zo de klachten te voorkomen.

Nagelbeugel plaatsen + 1ste nacontrole € 25,-

Herplaatsen nagelbeugel € 9,50

Vilttechniek

Deze techniek gebruik ik om bij hevige drukpijnen aan zowel de tenen als aan de voet direct verlichting te bieden.

Vilttechnieken vanaf € 8,50

Nagelreparatie/correctie

Gescheurde nagel repareren of een hoek corrigeren met gel.

Nagelreparatie/correctie met gel, per nagel € 9,50

voetverzorging01.pngvoetverzorging02.pngvoetverzorging03.pngvoetverzorging04.pngvoetverzorging05.jpgvoetverzorging06.jpgvoetverzorging07.jpgvoetverzorging08.jpgvoetverzorging09.jpgvoetverzorging10.jpgvoetverzorging11.jpg

klik voor een vergroting